Author Archives: Ohrid Vest

Здружението “Инклузија” спроведе jавната расправа на тема: Зајакнување на локалното младинско учество и застапеноста на младинските прашања, во програмите на политичките партии за локалните избори во 2021 година”

Здружението за мултикултурна интеграција “Инклузија” Охрид, на 08/05/2021 година во 12.00 часот, во Охрид спроведе…