Демир Далип – ВОНРЕДНА ВЕСТ: СДСМ САКА ДА МЕ ЛИКВИДИРА, СЕ ПЛАШАМ ЗА МОЈОТ ЖИВОТ И ЖИВОТОТ НА МОИТЕ НАЈБЛИСКИ

ВОНРЕДНА ВЕСТ: СДСМ САКА ДА МЕ ЛИКВИДИРА, СЕ ПЛАШАМ ЗА МОЈОТ ЖИВОТ И ЖИВОТОТ НА МОИТЕ НАЈБЛИСКИ- ГИ ИНФОРМИРАВ ОБСЕ И АМБАСАДИТЕ НА ГЕРМАНИЈА, ФРАНЦИЈА, ИТАЛИЈА КАКО И СИТЕ МЕГУНАРОДНИ … Read More

Земон : „Воведувањето на етничкиот идентитет во личните карти е вовед во би-етнички апартхејд“

„Воведувањето на етничкиот идентитет во личните карти е вовед во би-етнички апартхејд“ Деновиве јавноста во Македонија повторно се вознемирува со една мултикултуралистичка тема, овој пат со Предлог законот за измена … Read More