Силекс- Воска 2:0 , Охрид – Тетекс 0:1

Екипата на СИЛЕКС релативно лесно ја доби Воска во Кратово со 2-0 (1-0) , СИЛЕКС остана максимална во втората лига 4 победи на 4 натпревари.

ГФК Охрид – Тетекс 0:1 , стрелец на единствениот погодок на натпреварот беше Нинослав Здравковски, во 38. минута.