ОВИЕ СЕ ИМИЊАТА НА 253 КАНДИДАТИ ЗА СОВЕТНИЦИ ВО ОХРИД

  1. СДСМ

2. ВМРО ДПМНЕ

3. ТРАЈНО МАКЕДОНСКО РАДИКАЛНО ОБЕДИНУВАЊЕ – ТМРО

4. Група избирачи Стевче Стевоски

5.ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

6.ДВИЖЕЊЕ ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ

7. ГРУПА ИЗБИРАЧИ ДИМИТАР ВЕЛЈАНОСКИ


8. ПОЛИТИЧКА ПАРТИЈА ЛЕВИЦА

9. БЕСА

10. Група избирачи Антонио Наумоски

11. ДУИ