Вардар – Воска Спорт 2:0

Симов ја остварија зацртаната цел и славеше победа над Воска спорт кој ова лето доведе голем број засилувања.

Екипата на Вардар ја имаше контролата на целиот натпревар и не му дозволи на противникот да се закани,натпреварот се одигра во Маџари , стрелци на натпреварот беа Никола Наумовски и Кристијан Костовски.