Георгиески: Плажите во Лагадин подготвени за новата туристичка сезона

🏖️Плажите во Лагадин се подготвени за новата туристичка сезона. Ова е вистинската слика како тие треба да изгледаат, слободни и тивки за вистински одмор за нашите туристи.
👉Овде во изминатиов период беа отстранети бесправните објекти и платформи по што екипите на ЈП “Охридски Комуналец” го расчистија градежниот шут и засадија дрвја. ⛱️Сега туристите може да постават сопствен чадор или лежалка, да изберат каде сакаат да престојуваат без дополнителни трошоци.