Одбележување на 31 роденден на ВМРО ДПМНЕ во Охрид

Вечерва со настан во Античкиот театар, ВМРО ДПМНЕ во Охрид ќе го одбележи својот 31-ви роденден.

На одбележувањето најавено е обраќање на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски и лидерот на патијата Христијан Мицкоски.