Охриѓани Доминираат во Букурешт

Нашите репрезентативци се дебитанти на Европското првенство.

Еуфоријата во нашата земја е огромна. Фудбалерите ќе имаат солидна поддршка во Букурешт, со оглед на тоа дека присуството на трибините е ограничено , се очекува над 3 илјади Македонски навивачи на денешниот натпревар против Австрија.

Се пеат песни, доминира црвената и жолтата боја, убавина, радост, среќа и верба во својата репрезентација пред дуелот со Австрија.

Охриѓани се организираа и патуваа да ја бодрат нашата репрезентација така и оваа фотографија која е во последните 2 часа е најсподелувана , во неа се фотографирани тројца наши Охриѓани од македонската, албанска и турска националност и испракаат голема порака до сите нас Дека спортот не обединува сите без разлика на националната и верска или политичата припадност .

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222317643902355&id=1004389883

Видео:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222317643902355&id=1004389883