Градоначалникот Георгиевски најави уште поголема поддршка за ГФК Охрид

Фудбалерите на Охрид, управата и логиститката имаа свечен прием кај Градоначалникот на Охрид Константин Георгиески за успешната презентација на градот во македонскиот фудбал.

Градоначалникот најави уште поголема поддршка за нашиот клуб, кој преку капитените Наум Вељаноски и Ромео К очоски му доделија дрес и благодарница.

Заедно сме посилни, напред Охрид!!! ⚪🔵