Целосно опожарени се 2 возила од вчерашниот пожар во центарот на градот

На 28.05.2021 во 00:40часот примена е дојава за пожар во гаражниот подземен дел во комплекс Стара автобуска.

Целосно се опожарени се 2 возила и неколку други оштетени.

Поради големо зачадување во 2 влеза од стамбениот комплес извршено е евакуирање на станарите,за среќа нема повредени.ТППЕ Охрид интервенираше со 5 возила и 15 пожарникари.

Инфо: фб.Пожарна Охрид

Видео:

https://fb.watch/5MoHYKOhgt/