Папата прв го доби новиот дрес на Македонската фудбалска репрезентација

Папата Франциск прв го добива најновиот дрес на македонската фудбалска репрезентација со неговото име испишано на кирилица. Ова е дресот со кој нашите најдобри фудбалери ќе играат на #EURO2021. Нека донесе среќа, нови успеси и победи!

Твитер : Претседател на РСМ Стево Пендароски