ВЛАДАТА ЌЕ ГО ПОМОГНЕ „ОХРИДСКО ЛЕТО“ СО 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

На денешната седница беше донесена Одлука, за обезбедување на финансиска поддршка од 2 милиони денари на барање на Националната установа- „Охридско лето“, за одржување на Фестивалот „Охридско лето“, манифестација под покровителство на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија.