sovet online

ВО ЖИВО: ПЕДЕСЕТ И ОСМА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

Советот на Општина Охрид денеска со почеток во 11:00 часот, во големата сала, со физичко присуство ја одржува педесет и осмата седница. Советниците ќе расправаат по 73 точки од дневниот ред од повеќе области. Преносот од седницата можете да го следите на следниот линк:

@Д Н Е В Е Н   Р Е Д

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *