opstina ohrid

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА ЛОКАЛНОТО СОБРАНИЕ НА МЛАДИ НА ОПШТИНА ОХРИД

Иницијативниот одбор за оддржување на конститутивната седница на Локалното собрание на млади на денешната седница ја утврди листата на кандидати за членови на Локалното собрание на млади на општина Охрид која ќе биде предложена за верификација на самата седница. Иницијативниот одбор уште еднаш известува дека конститутивната седница на Локалното собрание на млади на општина Охрид ќе се оддржи на ден 28.04.2021 година (среда) во 09.45 часот во Големата сала на Советот на општина Охрид. Лицата кои се на списокот треба да се дојдени најдоцна 10 минути пред почетокот на Собранието и со себе да носат важечка лична карта за идентификација.

ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА ЧЛЕНОВИ НА ЛОКАЛНОТО СОБРАНИЕ НА МЛАДИ НА ОПШТИНА ОХРИД

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *