(ВИДЕО)Интервју со директорот на ЈП “Градски гробишта” Ванчо Костоски

Првиот човек на ЈП “Градски гробишта” Охрид, Ванчо Костоски во интервју за Охрид1 открива низа проекти кои се предвидени да се реализираат но и за сите досегашни текови и позитивни резултати кои ги бележи ова јавно претпријатие во градот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *