jorgo

Огненовски: Ќе одговарате за се’ што ни направивте и за се’ што требаше да направите, а не го направивте

Ќе одговарате за се’ што ни направивте и за се’ што требаше да направите, а не го направивте, вели претседателот на Демократи од пред општата болница во Битола.

извор: ФБ Јорго Огненовски

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *