Георгиески : Денешните избори се врв на демократијата во една политичка партија

Со задоволство го остварив правото да гласам на првите внатрепартиски избори за избор на претседател на СДСМ.

Изборите се во тек и се спроведуваат со почитување на сите здравствени протоколи.

Денешните избори се врв на демократијата во една политичка партија и токму СДСМ е прва во позитивните промени.

Ова е показател дека СДСМ знае и СДСМ може! СДСМ се менува, СДСМ расте и СДСМ победува!

Напиша на ФБ. Градоначалникот Константин Георгиески

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *