Тестирање на кандидатите за попишувачи и реонски инструктори во Охрид ке се спроведе во ОУ Григор Прличев

Во Охрид Тестирањето ке се спроведе на 11 и 12 Март 2021 во просториите на ОУ Григор Прличев со почеток од 8:00 до 16:00 часот .


Државниот завод за статистика ги објави списоците на кандидати за  реонски попишувачи и реонски инструктори на веб-страницата Попис 2021,  по  пописни реони.

Тестирањето на кандидатите ќе се спроведе на 11 и 12 март, а Комисиите на пописните реони треба да објават списоци со распоред на групите за тестирање и соодветното време.

Ве молиме да се информирате во Комисиите на пописните реони за датумот и времето кога треба да бидете тестирани.

Контакт-информации за Комисиите на пописните реони можете да најдете на следниов линк: https://popis2021.stat.gov.mk/PopisniReoni.aspx

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *