ГЕОРГИЕСКИ: СО НИЗА ИНВЕСТИЦИИ ПОДОБРЕНИ УСЛОВИТЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОУ „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“

👉Реализирани се низа инвестиции за подобрување на условите за учениците во ОУ “Григор Прличев”.


Во новиот училишен објект извршена е
🔹Комплетна промена на дограмата во сите училишни простории,
🔹Реконструирани се подовите во неколку училници,
🔹Обновени и реконструирани се тоалетите на приземјето
Во старата училишна зграда извршено е молерисување на дел од внатрешните и надворешните ѕидови.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *