Шериф Реџепи е нов фудбалер на Охрид

Шериф Реџепи ќе го заземе местото од Ујкан Муча, кој беше ангажиран во зимскиот преоден рок, но поради непрофесионалност и непочитување на договорот клубот го отпушти, Реџепи доаѓа од Гостивар и ќе дејствува во офанзивниот дел од екипата .