Фото: Сообраќајна несреќа кај стариот пат Охрид-Струга

Сообраќајна несреќасе случи денеска околу 12 часот на стариот пат Охрид- Струга во близина на реката Сатеска, во која учествуваше патничко моторно возило и мини – бус на „Галеб“ и автомобил марка пежо кој излетал од патот и завршил во езеро.

Наскоро повеќе информации