Претседателот на европскиот совет Доналд Туск на Твитер на три јазици испрати честитки!

Доналд Туск на социјалната мрежа Твитер на три јазици испрати честитка за постигнатото.

Во  Честитката им честита на Алексис и Заев додаде дека Невозможната Мисија се ИСПОЛНИ.