ZORAN ZAEV 2354

Премиерот Заев упати честитки до новиот Претседател на САД – Џо Бајден.

🇲🇰🇺🇸 Честитки за новоизбраниот претседател Џо Бајден и потпретседателката Камала Харис! Сигурен сум дека ќе продолжиме да ги развиваме одличните односи кои ги имаме со САД и да го продлабочуваме нашето сојузништво во НАТО, но и на сите полиња. Иднината пред нас е светла!

🇲🇰🇺🇸 Congratulations to President-elect Joe Biden and VP-elect Kamala Harris! I am certain that we will continue to develop the excellent relations between North Macedonia and the USA. Deepening our strategic partnership and strengthening our alliance in NATO. The future is bright!