Почина Џеј Рамадановски

Познатиот фолкер Џеј Рамадановски почина денес на 56-годишна возраст од срцев удар.
Џеј во едно неодамнешно интервју изјави дека е во строг карантин поради неговите здравствени проблеми и дека вирусот корона ќе биде фатален за него.