Кирил Лазаров од денес нов селектор на Македонија!

Кире Лазаров Пет години ке биде селектор на Ракометната репрезрнтација на Северна Македонија , оваа одлука беше донесена на вчерашниот состанок на управниот одбор на РФМ.

Дебито на новиот селектор се очекува во за еден месец во Март против селекцијата на Данска за квалификациите на Европското првенство.