Грк Охрид – Голден Арт 25-23

Гладијаторите со Триумф над Голден Арт Кл7 со 25- 23 ги започнаа контролните мечеви.

Следната контролна средба ќе одиграат утре (понеделник), против Еурофарм Пелистер во Битола.