Горан Сугарески е назначен за Директор на Царинската управа

На денешната седница, владата го именуваше Горан Сугарески за директор на Царинската управа.

Сугаравески доаѓа на местото на Ѓоко Танасоски од Охрид .

Сугарески до пред неколку месеци ја извршуваше функцијата министер за транспорт и врски.

Наскоро повеќе информации …