Свет

auto_Edi-Rama-11485010525

Албанскиот премиер Еди Рама беше полеан со мастило во албанскиот парламент од страна на опозицискиот пратеник Еди Палока за време на ратификацијата на Протоколот за пристапување на Република Северна Македонија кон НАТО.

Албанскиот премиер Еди Рама беше полеан со мастило во албанскиот парламент од страна на опозицискиот…