УЧЕНИЦИ ОД ОУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО ПОСЕТА НА ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА

Ученици од четврто одделение од ОУ „Св. Климент Охридски“, денес, беа во посета на јавните претпријатија „Охридски комуналец„ и „Проаква“. Во рамки на посетата дечињата се запознаа со работата и надлежностите на претпријатијата, како и во активностите за уредување на градот.

JP_UCENUCISVKLIMENT_201904120005-768x576