Untitled11111111

Претседателот на европскиот совет Доналд Туск на Твитер на три јазици испрати честитки!

Доналд Туск на социјалната мрежа Твитер на три јазици испрати честитка за постигнатото.

Во  Честитката им честита на Алексис и Заев додаде дека Невозможната Мисија се ИСПОЛНИ.