Параглајдеристи паднаа на Галичица

Параглајдеристи од Украина изгубиле контрола и паднале на падините на планината, во близина на Mакедонско – албанската граница.
Параглајдеритите паднале 650 метри на албанска територија , спасувачката мисија која е во тек , Двајцата се повредени од кој едниот потешко .