06_03_2019_BOLNICA_6

Министерот Филипче се сретна со Милош кој со магаре оди на школо или пешачи по три часа (ФОТОГРАФИИ)

Малиот Милош е во стабилна здравствена состојба а резултатите од електрокардиографијата и ехокардиографијата се во граница на нормала и тој е добар.

Ова го соопшти министерот Венко Филипче на социјалните мрежи каде преку неколку фотографии докажа дека го исполни даденото ветување.

„Се договоривме за една година повторно да дојде на преглед. Милош ќе расте во здраво дете и ќе биде наш иден спортист“, пишува министерот Филипче.

*Фотографиите се одобрени од родител

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor
Image may contain: 1 person, sitting and indoor
Image may contain: 1 person, sitting, screen and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting and indoor
повеќе на
 https://press24.mk/foto-filipche-se-sretna-so-milosh-koj-so-magare-odi-na-shkolo-ili-peshachi-po-tri-chasa